Belföld

Józsefvárosban a Fidesz idején rend volt, ma már félnek este kimenni az emberek az utcára

Sára Botond írása a Facebookon:

A közbiztonság 2019 ősze óta romlott le drasztikusan Józsefvárosban. Előtte és azóta is Fidesz-kormánya volt és van Magyarországnak, csak a városvezetés cserélődött le.

És hogy mi változott még?

A baloldali városvezetés élén Pikó András polgármesterrel

csökkentette a kerületi rendőrkapitányságnak nyújtott önkormányzati támogatást,
megvonta a polgárőrség támogatását,
egyik első intézkedésként hatályon kívül helyezte azokat a közrendet és közbiztonságot erősítő rendeleteket, amiket korábban bevezettünk.

Arról nem is beszélve, hogy újra drogközpontot akartak nyitni, azt is a józsefvárosiakkal közös erővel sikerült csak megakadályozni.

Mindez oda vezetett, hogy ma sokan újra félnek este a kerületi utcákon.
Az pedig, hogy legalább a még általunk biztosított bérlakásokat nem vette el a rendőröktől a minimum, nem eredmény.

Felelősségvállalás és cselekvés helyett megint megy a mutogatás és a mosakodás. Ronda dolog.

Mi korábban mindent megtettünk a közbiztonság fejlesztéséért, több mint 6 milliárd forintot fordítottunk erre a célra. Támogattuk a kerületi rendőséget, a rendőrök Józsefvárosban tartását pedig 60 önkormányzati szolgálati lakás felújításával segítettük.

Józsefvárosban a Fidesz vezetése idején rend volt, dinamikusan fejlődött a város, javult közbiztonság és erősödött a józsefvárosiak biztonságérzete is. Ma ebből semmi nem jellemző már, romokban a város és a vezetése is. Éppen ezért is buzdítok mindenkit arra, hogy a hétvégi időközi önkormányzati választáson támogassák Gondos Juditot, mert Józsefváros és a Csarnok negyed is többet érdemel!

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább