Belföld

Jobbikos képviselő: ha találok magamnak nőt, azt megerőszakolom, feldarabolom, lepisilem, kutyáknak dobom

Figyelem! Gyomorforgató bizonyítékok következnek!

Váci Anonymus a jobbikos régi írásait hozta nyilvánosságra, ami azért is meglepő fordulat, mert napokkal ezelőtt Fehér Zsolt, úgy került a címlapokra, hogy náci előadást tartott a közösségi oldalon. De ami most kiderül erről a hulladékról, az valóban az ellenzék és természetesen a Jobbik legalját jelenti. Ez az ember elmebeteg. Mi is csak beleolvastunk a hatalmas anyagmennyiségbe, és elég is volt. Akit ennél jobban érdekel, nyugodtan kattintson a Váci Anonymus oldalára, az összes anyag elérhető.

Elolvastuk a történeteket, bár ne tettük volna, de megnyugodtunk, hogy Fehér Úr a Jobbik oszlopos tagja elmebeteg. Szemezgessünk mondanivalójából. Kezdjük a hatcsöcsű nővel, aki malacokat tudna szopatni, és aki felszólította őt, hogy húzzon porszívót a pöcsére.

Olvastuk tovább, el is szégyelltük magunkat, mi annak idején Petőfi, Arany, József Attila verseit olvasgattuk. Hogyan fordulhatott elő, hogy nem vettünk észre olyan gyöngyszemeket, melyek Fehér Zsolt lapjában jelentek meg, ajánlhattuk volna Vona Gábornak a naggyűléseire.

Nem tudjuk, most van-e barátnője, vagy továbbra is polírozza magának a péniszét, de az biztos, hogy a váci ellenzéki polgármesterasszonnyal jár díjakat átadni a kultúra napján. Mondják persze, a pornó is a kultúra része, csak egy olyan irodalom, amit kézzel kell olvasni. A gratulációknál megállja, hogy ne rázza túl sokáig a kinyújtott kezet? De, min is csodálkozunk, mikor Makizaj kinevezte Gréczyt a kultúráért felelősének.

Haladjunk tovább a címszavakkal, „Bombát a fővárosra”, valamint „Rendőrök és katonák, köpök a sírotokra”. Rajzol is, késsel verekedő fiatalokat, és „Nagyvárosi tájkép terrortámadás előtt” elnevezésű képet. Nem másoljuk ide, vizuális környezetszennyezés. Megtudtuk, hogy érvénytelen diákigazolvánnyal bliccel, és az ellenőröket téliszalámiként feldolgozva megenné. Ha már ételről beszélünk, emeljük a tétet. Megtalálhatja itt a perverzeknek szóló ajánlatát is, ahol valaki éppen a nagydolgát végzi el az alatta fekvő szájába, persze ez csak számunkra undorító, szerzőnk közli, hogy kimegy enni valamit, mert megéhezett. Jó étvágyat képviselő úr!

Szexuális élete is az ilyen témák körül forog. Nőnemű képviselőtársak, vélemény? Kunhalmi? Vadai? Szabó? Szél?

„Mi, vidám fiatalok lévén beleegyeztünk a játékba, és már fröcsögött is a tüdejükbe a híg csokoládé. Ilyen jót se szartam azóta se, mint akkor.”

Meg tudná nekünk valaki mondani, pontosan mikor is bolondult meg Fehér Zsolt?

A képviselő úr elmondta azt is, hogy a maszturbációtól kisebesedett a farka, nőket erőszakol meg, és teszi ezt pont a Városháza előtt. Nem tudjuk, ez szexuális fetisizmus, melynek tárgya az önkormányzati épület, egy politikai performansz, mely azt hivatott bemutatni, tele a töke a politikával, esetleg valami ütős anyagot szerzett be elöljárónk? Azt is olvashatjuk, a nőket feldarabolja, majd megeszi.

De a helyzet ennél jóval komolyabb, szerintünk a rendőrségre tartozik tisztázni, történt-e bármilyen bűncselekmény, nemi erőszak, darabolás, esetleg kannibalizmus, vagy Fehér Zsolt egész egyszerűen hülye? Meglehetősen kellemetlen dolognak tartjuk, hogy egy önkormányzati képviselőnél azt kell eldönteni, börtönben vagy pszichiátrián a helye, de az biztos, hogy lépni kell valamit. Nehezen hisszük el, hogy ez a fickó alkalmas Vác bármilyen szintű képviseletére!

Mi hiányzik, kábítószer? Erre is van történet:

„Drogambulancián

„A szanatóriumban igen kedvesen bántak velem a nővérkék, talán mert folyamatosan szextörténeteimmel szórakoztattam őket, főként a becsempészett jointok elfogyasztása után.”

Mindegy, hol ütjük fel irományait. Beszéljünk még a szexről.

„ megj. értitek, minden álmom egy szőrös segg. ” (fene a gusztusodat Zsizsik!)

„Egyébként tudom, hogy ezt szeretnéd, de nem megyek koncentrációs táborba, szerintem a melegeket nem üldözni kéne, hanem elfogadni. ” (elvégre olyan kazán is van, ami vegyestüzelésű…)

„Egy retkes kurvát kúrtam éjjel, őrült csatát vívtunk a kéjjel. Megaláztam, lepisiltem, szíjat hasítottam a hátából, arcát megvagdostam, mellét megnyomorítottam, nyelvéből kolumbiai nyakkendőt csináltam, körmein citeráztam, megvertem, üvegszilánkot dugtam a hüvelyébe. Végül pedig meztelenül kidobtam a hóba, ott döglik azóta is, ha fel nem zabálták a kóbor kutyák. ”

Ezt a hulladékot tovább mi nem szemezgetjük, de hatalmas gratulációt mondunk a váci Anonymusnak, hiszen a kiszivárogtatott anyag után, nem csak Fehér Zsolt veterán jobbikos került bajba. Az egész összefogás. Igen, ők ilyenek, ilyen alpári hulladékok.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább