Sport

Jámbor: nem focidrukkerek, hanem rasszista söpredék

A mosdatlan magyargyűlölő, ellenzéki összefogó Jámbor nevű jószág hozta a mérce nevű libernyák újságtól elvártat, és felböfögött egyet…

Hogy miért rasszisták a képen, videón lévő szurkolók, azt persze nem tudjuk meg. Csak mert. Mert ez a magyargyűlölő jószág ezt írta. Évek óta ütik-vágják a szurkolókat. Karácsony, Gyurcsány, Fekete-Győr stb. Biztos, hogy ezek jobbak lennének, mint a fidesz?

Íme Karácsony Gergely jólfizetett tanácsadójának gondolatai:

„A tegnapi angol-magyaron a rendőrökre támadó rasszista söpredéket meg kell büntetni. Nem írom, hogy focidrukkerek, mert aki ezt csinálja egy meccsen, az garázda, nem focidrukker.

Ezeket az embereket örökre ki kéne tiltani minden stadionból Magyarországon, és minden válogatott meccsről. És őszintén nem érdekel, hogy máshol vannak ugyanilyen emberek, az sem érdekel, hogy tegnap is a garázdák között voltak lengyelek. Engem a hazám érdekel és a sajátjaim. Nem hagyhatjuk hogy a tisztességes fociszerető közönséget ezekkel az emberekkel azonosítsák.

Orbán Viktornak es Szijjártó Péternek nem védenie kellene ezeket az embereket, hanem helyre rakni, felszólalni ellenük, és például kitiltani a stadionokból.”

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább