Külföld

Jámbor András munkatársának lakásán forgatták a pedofil filmeket

Az osztrák Exxpress.at hírportál legfrissebb értesülése szerint sok ezer gyermekpornó-felvételét Jámbor András közvetlen munkatársának, a magyar Parlamentben rendszeresen megforduló Dobos Krisztinának a lakásán forgatták – vette észre a Metropol.

Meghökkentő az is, hogy az osztrák hírportál, amely vezető anyagként közli a cikket, magát Jámbor Andrást kitakart szemmel ábrázolja, mintha ő is gyanúsítottja lenne ennek az ügynek. Erről azonban a Metropol tudomása szerint nincs szó. Az osztrák portál cikkének kétségkívül leginkább megdöbbentő értesülése azonban mégis az, hogy a sok ezer, gyermekek sanyargatásáról, kínzásáról szóló pedofilfelvétel jelentős részét, állításuk szerint 300 (!)  filmet Jámbor András közvetlen munkatárásnak, Dobos Krisztinának a lakásán forgatták.

Mint korábban beszámoltunk róla, a Jámbor Andráshoz, a Párbeszéd parlamenti képviselőjéhez köthető Szikra Mozgalom aktivistájának, Dobos Krisztinának a lakásán csaknem háromszáz olyan felvételre bukkantak a nyomozók, amelyeken tizenkét év alatti, köztük két-három éves gyermekek szexuális sanyargatása, megerőszakolása látható.

A lefoglalt adathordozókon hetvenezer olyan pornográf felvételt tároltak, amelyeken láthatóan tizennyolc év alattiak szerepelnek.

A Szikra Mozgalom aktivistájának lakásán még februárban azután tartottak házkutatást, hogy a nő gyanúba keveredett a Budapesten négy napon át zajló, az Antifa által elkövetett brutális embervadászat, emberek összeverése kapcsán. Az aktivistanő ellen nem volt elegendő bizonyíték, így szabadlábra helyezték, majd megszüntették a nyomozást ellene. A Jámbor Andráshoz köthető Szikra Mozgalom Facebook-bejegyzésében akkor azt állította, hogy az azóta öngyilkosságot elkövető férfi biztosított alibit Dobos Krisztinának. Mint írták: „élettársának állítása alapján a háromból két esetben tanú is van rá, hogy még csak Budapesten sem tartózkodott ekkor.” Nemsokára kiderült: a lakásáról lefoglalt adathordozók a Biatorbágyon, Dobos Krisztinával közös lakásuktól nem messze öngyilkosságot elkövető Egyed Andráséi voltak.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább