Belföld

Jakab Péter Majkának: Én példát mutattam

Nem csitul a cicaharc a bukott pártelnök és a rapper között.

Ahogy azt korábban megírtuk, társadalomkritikus szerzeménnyel rukkolt elő Majka és Molnár Tamás. Az „Azt beszélik a városban” című dalban nem kímélték a zenészek a hazai politikai elitet,  legyen az kormánypárti vagy ellenzéki. A „parizerrel pózolgat, meg kamuzik a népnek” részt úgy tűnik, Jakab Péter különösen a szívére vette, erre enged következtetni ugyanis, hogy piros pulóveres, kiskutyás videója után immár másodjára üzent Majkának.„Majka szerint nincs jogom kritizálni őt Szijjártó meg a TV2 miatt, mert a Jobbikban vállalhatatlan emberek vannak. Kedves Majka, én a Jobbikból kiléptem, amint világossá vált, hogy ez a párt összejátszik a Fidesszel” – kezdi csütörtöki Facebook-posztját Jakab Péter, aki egyébként a Jobbik miniszterelnök-jelöltjeként, frakcióvezetőjeként, és pártelnökeként is megbukott.

„Te viszont még mindig a TV2-t tolod, és ezzel – ha akarod, ha nem – a Fidesz hazug propagandáját népszerűsíted. Mészáros pénzén” – folytatja Jakab.

Szóval én azt hiszem példát mutattam. Otthagytam a Jobbikot, hogy egy jobb Magyarországot építhessek azokkal, akiknek valóban elegük van a rendszerből, és nemcsak énekelnek róla. Most te jössz”

– vélekedik Jakab.

(Mandiner nyomán)

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább