Belföld Gazdaság Külföld

Jakab Péter: A lengyel kormány bátor, az Orbán-kormány gyáva

A lengyel kormány bátor, az Orbán-kormány gyáva

12 év kormányzás utolsó két hónapjára ennyire futotta a Fidesztől.

„A lengyel kormány bátor, az Orbán-kormány gyáva. A lengyel kormány az alapvető élelmiszerek áfáját egy az egyben elengedi, hogy megfékezze a drágulást. Az Orbán-kormány mindössze 6 élelmiszer esetében vezet be árstopot.

Ennyit jelentett ma be Orbán. Továbbra sem hajlandó lemondani Európa legmagasabb áfájáról, továbbra sem hajlandó lemondani a legszegényebbeken való nyerészkedésről.

Helyette – a benzinkutasok után – most a boltosoktól vár áldozatot, őket szorítja meg, de ő maga egy forintot nem hajlandó áldozni a magyar emberekért. 12 év kormányzás utolsó két hónapjára ennyire futotta a Fidesztől.

A kereskedők meg majd jobb híján más termékek árán fogják behozni a veszteséget. Az egységes ellenzék programja világos! Azonnali áfacsökkentést követelünk minden egyes alapvető élelmiszer esetében. Ezt a bejelentést vártuk ma Orbántól. Gyáva volt hozzá. A magyar nemzet bátor kormányt érdemel, amelyik nem önmagát képviseli, hanem minden magyart. Április 3-án meg is fogják választani.”

Nyitókép: MTI/Komka Péter

Forrás: Mandiner,

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább