Belföld

Jakab: Ennyire komolytalan a Mi Hazánk

Egymásnak estek a lyobbikosok…

Jakab Péter közösségi oldalán állt bele azon korábbi Jobbikos párttársaiba, akikkel nem is olyan régen még párt lelkének elárulásában cinkosok voltak.  Jakab szerint a Mi Hazánk komolytalan, mert a saját törvényjavaslatuk tárgyalására sem mentek el. Íme:

Ennyire komolytalan a Mi Hazánk. Azzal kampányolnak, hogy majd ők fellépnek a lincselők ellen, de arra se képesek, hogy a saját javaslatuk tárgyalására eljöjjenek. Tesznek rá.
🤜A Nép Pártján ezért is küzd a parlament feloszlatásáért. Ilyen pártokkal nem fogunk előre jutni.
🤜Írd alá te is: https://aneppartjan.hu
Maradok a Nép Pártján!🇭🇺

A Mi Hazánk elnöke erre egy válaszvideóban reagált, miszerint Novák Előd azért nem volt a javaslat tárgyalásán, mert kirándulni van. Jakab erre is reflektált:

T.r.czk@i megmagyarázta, miért nem voltak jelen a saját javaslatuk tárgyalásánál. Novák Előd elment kirándulni. Én meg szerinte fideszes vagyok, amiért szóvá tettem.😄 Nem, Laci! Nem engem szokott Orbán meg Semjén körbeudvarolni a parlamentben, hanem téged. És nem én szoktam a szavazatommal kisegíteni a Fidesz kétharmadot, hanem a Mi Hazánk. És nem is én szoktam velük kávézni a büfében, hanem ti. Ti egy csapat vagytok a Fidesszel, így is kezelünk benneteket.
Maradok a Nép Pártján!🇭🇺

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább