Külföld

Iszlám vallási rendőrség egyre több európai városban (videó)

Rövid szoknya, erős smink, és már jön is a pofon…

A képen a saría rendőrség látható amely  Wuppertalban, Németországban készült.

A hírhedt saría(sharia)-rendőrség az iszlám vallás előírásainak és a közerkölcs szabályainak betartását ellenőrzi , a saría törvényei alapján és egyre több európai városban jelenik meg.  A legismertebb a londoni, amelyről a lenti videó szól. A hírek szerint ez az önkéntes rendőrség egyszerű módszerekkel dolgozik, a fizikai erőszakot alkalmazzák. Azokat a nőket és férfiakat akik megszegik a szabályokat, egyszerűen megverik. Elég egy rövidebb szoknya és már fel is van pofozva az ember lánya. Talán kijelenthetjük, hogy idő kérdése, és az “otthoni” kézlevágás, háztetőről való ledobás és a többi brutális mód is megérkezik, bővül a büntetési repertoár.

A legfrisseb hírek szerint Görögország fővárosában, Athénban is megjelent a saría rendőrség. Egy kormánypárti újság számolt be arról, hogy a Vathi téren egy muzulmán nőt vertek meg az Omóniában működő saría-védelmi önjelölt rendőrség tagjai. Az öltözködése nem felelt meg a támadóinak.

Az alábbi videó Belgiumban készült, ahol egy az iszlám vallást propagáló szórólapokat osztogató férfi rúgja fel a hírek szerint rosszul öltözködő nőt.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább