Külföld

Ingyenes pénisznagyobbítással kampányol a leendő brazil politikusnő

Sao Paulo (Brazília) – Ez aztán a rendkívüli választási ígéret: A brazil modell-influencer, Juju Ferrari (33) politikus szeretne lenni. El is kezdett kampányolni, ingyenes pénisznagyobbítást ígér mindenkinek.

A 33 éves lánynak nagy ambíciói vannak, mert Brazília legnagyobb városának, Sao Paulo szövetségi képviselője szeretne lenni. Valószínűleg nem lenne teljesen alkalmatlan a munkára, elvégre Instagram-fiókja szerint jogi diplomával rendelkezik.

Az októberi választáson kiderül, mennyi szavazó voksol rá. Addig is a modell keményen kampányol, még az ígéretekhez szokott magyar választóknak is meglepő ajánlattal.

A brit „Daily Star” beszámolója szerint JuJu Ferrari bejelentette, hogy a jövőben az állami egészségügyi rendszer (SUS) által fizetett pénisznagyobbításokat szeretne. Ingyen kapná aki igényli.

Az influencer gyakran kapott üzeneteket férfiaktól, akik szívesen elvégeztetnék a beavatkozást, de a költségek túl magasak voltak.

„A szexuális egészség fontos, és nagy hangsúlyt fogok fektetni rá. Amióta elkezdtem beszélni erről az javaslatról, rengeteg üzenetet kaptam a támogatóktól. Még a nőknek is tetszik az ötlet” – mondta a 33 éves nő.

Szerinte mindez nem a puszta látszatról szól, hanem az életminőség javításáról is: „Az embereknek van gondjuk elég, nap, mint nap újabb, ne legyen otthon az ágyban is.” Mint mondja, egy hosszabb hímtag nagyobb önbecsüléshez és jobb szexuális élethez vezetne.

Juju Ferrarinak több mint 4,2 millió követője van az Instagramon.

 

 

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább