Belföld

Indiai mutáns okozott életveszélyes fejsérülést két embernek is egy trafiknál

Két embert is összevert Budapesten…

Pár héten belül már másodszor indít eljárást a Fővárosi Főügyészség egy 51 éves férfival szemben, mert életveszélyesen összevert valakit a X. kerületben, a Hungária körúton található dohánybolt előtt. Mindkét áldozata életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A terhelt 2019. július 6-án este ittasan leütött, majd megrugdosott egy férfit. A sértett a bántalmazás következtében több sérülést szenvedett, ezek közül az egyik fejsérülés életveszélyes volt. Az életveszélyt okozó testi sértéssel gyanúsított férfi panaszt jelentett be a gyanúsítás ellen, de ezt a főügyészség a meglévő bizonyítok alapján elutasította.

A Fővárosi Főügyészség egy fentihez hasonló ügyben már vádat emelt az elkövetővel szemben pár héttel ezelőtt. Az agresszív férfi ugyanis tavaly május 19-én, nagy erővel, ököllel megütött egy másik férfit az arcán ugyanennél a trafiknál. A sértett az ütés következtében hanyatt esett, és a fejét tompítás nélkül a járdába ütve, eszméletét vesztette. A leütött ember súlyos, életveszélyes fejsérülést szenvedett. A támadó jelenleg bűnügyi felügyeletben van.

Azaz nincs a börtönben.

(24.hu/ügyészség)

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább