Belföld

Idegállapotba került és halálra késelt egy férfit Gyulán

Minden előzmény nélkül halálra késelt egy férfit egy 18 éves fiú Gyulán. A holttestet aztán talicskába tette, és eltolta a helyszínről. A barátját is megsebesítette, mert nem akarta, hogy az hívja a mentőket.

Navajonki az elkövető?

Tavaly májusban, hajnali négy órakor hívták a rendőröket azzal, hogy egy gyulai ház udvarára a kerítésen át bemászott egy fiatal fiú, akinek az arcán vérző sérülés van. A házban lakó nőnek a 17 éves fiú elmondta, hogy:

„A barátja nem csak őt sebesítette meg egy késsel, hanem a közelben egy férfit is megszúrt.”

A késelőt a rendőrök először az otthonában keresték. Nem volt otthon, de az anyja segítségével telefonon fel tudták vele venni a kapcsolatot. A rendőrök szóval tartották, közben keresték, és egy órán belül a 44-es számú főút Gyulát elkerülő szakaszán elfogták. – írta meg az origo.hu

A 18 éves fiú 17 éves barátjával előző este leérettségizett, ezt ünnepelték. Együtt ittak, több gyulai szórakozóhelyen megfordultak. Hajnalban elmentek a későbbi késelő házába, aki otthon egy kést vett magához, és azzal az utcára ment.

Barátja követte, de már csak azt látta, ahogy egy férfi hazaér a házához, leszáll a biciklijéről, és
a barátja minden ok, vagy  előzmény nélkül odamegy hozzá,és többször megszúrja.

Amikor mentőt akart hívni, őt is megsebesítette az arcán.

A sérült fiú futni kezdett, és sikerült elmenekülnie agresszív barátja elől. A késelő ezután hazament, a házuk udvaráról elhozott egy talicskát, beletette a leszúrt férfi holttestét és eltolta az utca végén lévő szemetesekhez, ahol földre tett dolgok alá rejtette.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább