Kiemelt

Huxit Párt: A Huxit rövidesen Magyarország legerősebb politikai témája lesz

Megnyerjük a baloldali szavazók százezreit is a Huxit ügyének!

„Mindenki tudja: a Huxit rövidesen Magyarország legerősebb politikai témája lesz, amit egyre növekvő féltékenységgel figyelnek a témahiányban szenvedő, tehetségtelen politikusok által sújtott baloldali pártok. El kell keserítenem őket: az a tény, hogy az Európai Unió amerikai geopolitikai érdekeket szolgáló szankciós politikája veszélyezteti a magyar emberek megélhetését, rengeteg baloldali szavazót elfordított a Gyurcsány Ferenc által vezetett összefogástól. Egyre többen jönnek rá közülük arra, hogy a baloldali pártok valójában nem a kisembereket képviselik, hanem a kisembereket tönkretevő nemzetek feletti pénzügyi és hatalmi központokat. Ezért követeli a “magyar” baloldal az európai emberek tömegeit szegénységbe taszító gazdasági szankciók kiterjesztését.

Rövidesen kifejezetten a baloldali szavazók részére felvilágosító kampányt indítunk, melyben számszerűsíteni fogjuk, mekkora többletterhet jelentene részükre az uniós szankciók elfogadása – úgy, ahogyan azt a baloldali pártok szeretnék. Már most is sok baloldali szavazó írt nekünk ezzel kapcsolatban, de a levelek feldolgozásával kapcsolatban még a türelmüket kell kérnünk. A jövő héten feláll az informatikai rendszerünk, elkezd üzemelni a honlapunk és elindítjuk a Huxitot támogató aktivisták országos szervezését is. Meg kell nyernünk a rezsiköltségek miatt aggódó baloldali szavazók százezreit is az Európai Unióból történő kilépés ügyének. Huxit!”- írta Volner János a Facebookon.

Leave a Comment

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább