Belföld

Horn Gábor: Köszönet Soros Györgynek

Horn Gábor szomorú, hogy a Soros Alapítvány elhagyja az Európai Uniót.

Ezt írta a baloldali ex-SZDSZ-es politikus:

„Arra a szomorú hírre, hogy a Soros Alapítvány elhagyja az Európai Uniót és így az Unió értékeit kormányzati szinten már rég elhagyó Magyarországot is, Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója azt bírta mondani, hogy „messze vagyunk még attól, hogy az utolsó Soros-katona is elhagyja Magyarországot.

A párhuzam nyilvánvalóan a szovjet hadseregre utal, hazánk történelmi múltjának ismeretében nem lehetséges ezt a szöveget másként értelmezni.

Eszerint a kórházakat ultrahangkészülékkel, intenzív szobás monitoring-eszközökkel, az iskolákat számítógépes felszereléssel támogató, a magyar kultúra legjobbjainak ösztöndíjat biztosító, számtalan oktatási intézményt, integrációs programot, folyóiratot, újságot, civil szervezetet, és még annyi minden mást a saját adózott pénzéből altruizmusból és egy jobb Magyarország reményében támogató Soros György és emberei olyasfélék lennének, mint az országot egykor megszálló, az asszonyokat megerőszakoló, a vagyont elzabráló, az 1956-os forradalmat leverő szovjet katonák?

Szégyenbélyeget ragaszt magára, aki ilyen ízléstelenséget állít.”

 

 

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább