Belföld

Horn: Az Orbán-kormány elárulja a hazát, azaz hazaáruló

„Nem szeretem a hazaárulás kifejezést, de az, amit az Orbán-kormány csinál, az felér azzal” – mondta a balos Horn Gábor.

Az egyik baloldali újságnak mondta el véleményét Magyarországról Horn Gábor.

„Egy olyan embernek persze semmi sem drága, aki egy NATO- és EU-tagország miniszterelnökeként azt mondhatja, hogy az ukránok nem győzhetnek, miközben részese egy közösségnek, amely minden eszközével, pénzzel, fegyverrel, morálisan is Ukrajna mellett áll az orosz agresszorral szemben” – mondta a szemkilövető kormány egykori tagja.

Nem szeretem a hazaárulás kifejezést, de amit csinálnak, az felér azzal” – szögezte le Horn, hozzátéve: „hogyan másként lehetne nevezni azt a kormányzást, amely szembe megy a magyar társadalom érdekével, megfosztva minket attól, hogy az Európai Unió ezermilliárdokkal kisegítsen a bajból? –  Ez felér azzal, hogy elárulják a hazát

Majd a magyar embereket kezdte ócsárolni Horn Gábor.

Az, hogy Orbán módszere működik, nem azért van, mert a magyar társadalom buta, befelé forduló, primitív” – tette hozzá Horn.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább