Belföld

Hont Perintfalvinak: Tessék szépen fölkeresni egy pszichiátert!

Indulatoktól sem mentes üzengetés alakult ki a két megmondóember között a Facebookon.
Hont András újságíró, publicista reagált közösségi oldalán Perintfalvi Rita teológus egyik bejegyzésére, amelyben Perintfalvi úgy fogalmazott:

„Nem ma, Nagypénteken, hanem április 3-án feszítették keresztre Magyarországot”.

Hont reakciójában nem finomkodott, kijelentette:

„Felőlem ez a nő azt mond, amit akar. A Fidesz amúgy meg köszöni szépen. Eleve milyen ember az, akinek a saját, állítólag mélyen megélt vallásának legfontosabb eseményéről is csak az aktuálpolitika jut eszébe?”

Majd olyan jelzőkkel illette a katolikus teológust, mint „verbálamazon”, „hiteltelen”, „öntetszelgő” vagy „valóságidegen”.

A válaszra sem kellett sokat várni.

”FIGYELJETEK CSAK MIKÉNT FIKÁZ ENGEM HONT ANTDRÁS A FB OLDALÁN!!!

Ja, hogy nem érti a nagypénteki írásom meglehetősen mély és többrétegű mondanivalóját és máris »elvtársnőnek« titulál.

Ja és a sok himbilimbi, szakállas, önimádó újságíró és leszerepelt, bukott politikus meg azonnal ráugrik!”

– írta Perintfalvi, majd nem sokkal később beharangozta egy újabb bejegyzésben a húsvéti cikkét, amely az előzőekhez hasonlóan ugyancsak „botrányosnak” ígérkezik.

Hont András sem volt rest reagálni. Megfejtette többek között, hogy mely jelzők kiket takarnak, majd azzal zárta bejegyzését, hogy

„nekem is van mély és többrétegű mondanivalóm, mégpedig az, hogy tessék szépen fölkeresni egy pszichiátert, soha nem késő”.

(Mandiner)

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább