Belföld

Hont András: Magyar Péter belezavarodott a történetébe

Ceglédi Zoltán pedig arra jutott, bár korábban azt állította, csak őt akarja védeni, valójában Magyar utálja Varga Juditot, mint Stalonne a májat.

Magyar Péter ügye az ATV ÖT című műsorban is téma volt.

Hont András kifejtette: ha a történet személyes része nem is, a hitelesség és az igazmondás kérdése igenis a közvéleményre tartozik. Magyar Péter ugyebár azt posztolta, már hamisítják róla a rendőrségi iratokat. Ma, hétfőn azonban már arról írt, hogy az ominózus családi veszekedés 2020-ban csupán egy megrendezett színjáték volt, amit a felesége és a rendőrök hoztak össze.

Hont az ellentmondásra utalva felvetette: akkor mégsem utólag hamisították az iratokat?

Ráadásul ezek szerint az „ördögi rogáni gépezet” már 2020-ban tudta, hogy 2024 márciusában Bel-Pest és Bel-Buda messiása lesz Magyar Péterből.

Aki belezavarodott a történetébe, jegyezte meg az újságíró.

Ceglédi Zoltán ehhez hozzáfűzte: addig is elpakolták még pár évig jól fizető felügyelő bizottságokba. Most egyébként szerinte az is kiderült:

Magyar Péter utálja Varga Juditot, mint Stalonne a májat, hiszen vádolja a feleségét, mondván, 2020-ban összeesküdött ellene.

Ezek szerint szó sincs arról, hogy ő védené meg, pedig a berobbanásakor még azt mondta, amiatt lépett fel, mert nem bírta, ahogy az exével bánik a kormány. Konok Péter történész szerint a „leveszem rólad a kezem” típusú szövegek jellemzőek a bántalmazói kapcsolatokra.

Az elemző kitért arra is, az ellenzéki sajtó felelőssége is óriási. Ha ugyanis nincsenek vele a nagyinterjúk, nem megy ekkorát. Vagyis eljátszották újra a Márki-Zay-trükköt, ezt a fickót megépítette az ellenzéki sajtó.

Schiffer András: „Igyekeztem a lehető legnagyobb empátiával viseltetni Magyar Péter ténykedésével kapcsolatban. De amikor valaki, aki nemrég még konkrétan állami megbízatásokat töltött be, közli a HVG-s Dezső Andrásról, hogy propagandista, akkor azt mondom, a józan ész szabadságra megy. Nincs miről beszélni. Ez egyébként egy rendkívül szomorú, személyes történet, valójában másfajta szakemberek hozzáértésére lenne szükség.”

Az ügyvéd hozzátette:

igazán szomorú, hogy van egy közönség, nagyjából pár százezer ember, ez a hisztérikus keménymag, ami gyakorlatilag túszul tartja az ellenzéki közönségét.

Ők avatták vátesszé Márki-Zay Pétert, most Magyar mögé állnak.

Szerinte a legalja mindennek, ha valaki azt vágja a volt felesége fejéhez nyilvánosan, miután kitette a kapcsolaton belüli erőszakra utaló videót a Facebook-ra, hogy biztos zsarolják.

Konok arról beszélt, furcsállja, ahogy most egész sokan nem a potenciális áldozat nézőpontját veszik először alapul.

Visszatérve a politikai szálra, Hont azt mondta, Magyar Péter nem a kormányt, hanem az ellenzéket hekkelte meg.

De igazából az érintettek megérdemlik, a differenciálatlan orbánozásnak ez a vége. A fideszeseknek ugyanakkor azt üzente: ezt az embert, akinek a betyárbecsület se számít, hosszú ideig „ti tartottátok el”. Megjegyezte, az SZDSZ itt maradt diaszpórái szerettek bele Magyar Péterbe.

Forrás: Mandiner

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább