Belföld

Hont: a NER legsemmirevalóbb része, az úgynevezett ellenzék és holdudvara

A kormányellenes Hont András keményen beolvasott a balliberálisoknak, változtatás nélkül közöljük:

Létezik annak egyszerűbb módja (és ezt küldöm Parászka Borókának is), ha egy kör tagjai sikertelennek, fölöslegesnek, meg nem értettnek érzik magukat, mint hogy folyamatosan másokat hibáztatnak, az eget káromolják, újabb és újabb elméleteket gyártanak arra vonatkozóan, hogy a rajtuk kívül állók elmaradottságuk, beszűkültségük vagy szellemi fogyatékosságuk miatt nem értik meg és respektálják őket, és ennek mindig van néven nevezhető, kitárgyalható felelőse, aki természetesen sohasem ők. Lehet például változtatni. Valamin. Bármin. Vagy legalább megpróbálni fölfogni, hogy az miért nem megy.

Természetesen az is jó szórakozás, ha egyre szűkülő, egyre kellemetlenebb hangulatú és egyre alacsonyabb színvonalú társaságokban fortyogva leplezik le, amit nyilvánosan is elmondok. (Most éppen Gulyás Mártonnal együtt vagyok leleplezve, köszöntöm a szekértolók között). De, hogy ne kelljen újra és újra lerántani a leplet arról, ami amúgy is tudható, megismétlem, amit gondolok. Amennyiben nagyot akarunk rontani a jelenlegi állapotainkon is, akkor még kipróbálhatjuk a NER legsemmirevalóbb részét, az úgynevezett ellenzéket és holdudvarát. Ennek körülbelül annyi értelme volna, hogy csak azért nem csodálhatnánk meg élő egyenes adásban, hogy miként vágják a kést egymás hátába már az első héten, mert még előtte fölbuknának a saját lábukban, de a fetrengés közben azért ratifikálnák az összes woke-egyezményt, melyek értelmében gendersemleges vécét állítanának minden migránsszámláló mellé, a píszí nevében radikálisan korlátoznák a maradék szólásszabadságot, mely címen azért kitömnék lóvéval a saját homályzónás médialényeiket, biciklisávot festenének a kifutópályákra és közben egyfolytában affektálnának, mígnem a halálra vált magyar nép egy gyors zendülést követően kilencven százalékkal szavazná vissza a Fideszt. Tessék, így vélem, lehet stockholmszindrómázni, szekértolózni és szívinfarktust kapni.

Esetleg egyszer szembenézni azzal, hogy a nép nem a nagyszerűségetek miatt nem érdemel meg titeket, hanem ti vagytok a jelenlegi adottságoknál is szarabbak.

Érdekességként megjegyezzük, hogy az LMP egykori alapítója Schiffer András is kedvelte a bejegyzést.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább