Belföld Kiemelt

Hónapokon át fajtalankodott a hároméves nevelt kislányával egy férfi

Megkínozni és megkínozni…

A 24.hu információja szerint, amit a Fejér Megyei Főügyészség szóvivője megerősített, egy székesfehérvári férfi tavaly nyártól novemberig rendszeresen fajtalankodott a hároméves nevelt kislányával az otthonában. A szexuális bántalmazásra a gyermekjóléti központ feljelentése után derült fény, miután több ízben is orvosi látlelettel dokumentált sérülések voltak a kislányon. A gyámhivatal kiemelte a gyereket a családból, és nevelőszülőnél helyezte el ideiglenesen.

A bűncselekmény 5 évtől 20 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő, ezért alaposan tartani lehet attól, hogy a gyanúsított elrejtőzne, megszökne, vagy a szabadlábra kerülése esetén az élettársának a befolyásolásával veszélyeztetné az eredményes büntetőeljárást. Mindezekre való tekintettel az ügyészség letartóztatást indítványozott a férfival szemben. Ezzel a bíróság egyetértett, így előzetes letartóztatásba helyezték. A döntés ellen a gyanúsított és védője fellebbezett.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább