Belföld

Homonnay Gergely: A magyar lakosság 56%-a kognitív antiszemita

Magyarországon a lakosság 56%-a kognitív antiszemita

A gyurcsányista melegpropagandista megint hányt egyet a facebookon:
Úgy gyűlölnek, hogy a gyűlölet tárgyával nem is találkoztak, mert a nagyszüleik kiirtották őket.

„Nemes Judit 1942-ben született Székesfehérváron. Megölték Auschwitzban 1944-ben. Még kétéves sem volt. Ma Magyarországon a lakosság 36 százaléka antiszemita, 56 százalékuk ún. kognitív antiszemita, ami azt jelenti, hogy nem tartja magát annak, de egyébként az. (Medián, 2019.) Minden második ember úgy gyűlöl, hogy a gyűlölet tárgyával nem is találkozott – mert a nagyszülei már kiírtották őket. Ezt a kétéves kislányt is. A magyar állam a magyar állampolgárok hathatós támogatásával küldte a halálba Nemes Juditot is, aki akkorra már megtanult járni, és már biztos beszélt is. Magyarul.

Mindez úgy jutott eszembe, hogy tegnap üzenetet küldött egy magyar állampolgár, aki leírta, hogy a »falytámtól« minden magyar viszolyog. Na a sírós emojikat told, az isten szerelmére, hanem oszd meg ezt a bejegyzést. És ne gyűlölködj. Láttuk, hova vezet az uszító gyűlöletpropaganda.”

Forrás: Mandiner

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább