Belföld

Hollik: Egyszer és mindenkorra lezárhatjuk a kudarcos Gyurcsány-korszakot

A Fidesz kommunikációs igazgatója a Magyar Nemzetnek adott interjújában fejtette ki a közelgő választással kapcsolatos véleményét.

Hollik István szerint az áprilisi országgyűlési választáson egyszer és mindenkorra lezárhatjuk a kudarcos Gyurcsány-korszakot, arról fogunk tehát dönteni, hogy a múltat választjuk vagy tovább haladunk az úton.
Hollik István szerint a közelgő választás legfontosabb tétje az, hogy visszatér-e a múlt vagy sem.

Mint fogalmazott: történelmi lehetőséget adott kezünkbe a gondviselés: amellett, hogy megvédjük az eredményeinket április 3-án, egyszer és mindenkorra lezárhatjuk a kudarcos Gyurcsány-korszakot is. Hiszen azok kérik a választók bizalmát a baloldalon, akik hazudtak a magyaroknak, az országot pedig tönkretették 2010 előtt”.

A politikus kiemelte:

“Arról fogunk tehát dönteni, hogy a múltat választjuk, vagy öles léptekkel haladunk tovább Magyarország megerősítésének útján. Az elmúlt időszak nehézségei, a migráció, valamint a koronavírus-járvány is mutatja, hogy nehéz és veszélyes időket élünk, ilyenkor pedig felértékelődik a politikai stabilitás.”

Hollik szerint Magyarországon ezt csak a Fidesz-KDNP tudja biztosítani.

“Egy báb miniszterelnök-jelölttel felálló, Gyurcsány Ferenc vezette hatpárti baloldal mindent jelentene az országnak, csak politikai stabilitást nem” – jelentette ki.

A Fidesz kommunikációs igazgatója arra is kitért, hogy “a Soros-birodalom és a baloldal” ismét összefog azért, hogy a nemzeti alapon gondolkodó kormányt elmozdítsák.

“Miközben ők beszélnek a magyar demokrácia haláláról, addig a világ legtermészetesebb dolgának tartják, hogy külső szereplők avatkozzanak bele a magyar politikába, ahogy azt is, hogy a gyermekvédelmi népszavazást is megtámadják” – mondta.

Hollik István a március 15-ére tervezett békemenetről szólva azt mondta: 2006 óta tudjuk, hogy a baloldal esetében az erő mindig agresszióval társul, és éppen ezért nekünk érdemes megmutatnunk időről időre, hogy nálunk az erő békére és összefogásra alapul. A békemenet ismét alkalmas lesz arra, hogy bebizonyítsuk: ha a magyar nemzet jövőjéről van szó, akkor erőt és összefogást tudunk mutatni – tette hozzá.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább