Belföld

Hollik a Legfőbb Ügyészhez és a Pénzügyminiszterhez fordult Karácsony pénzmosási botrányával kapcsolatban

„Írásbeli kérdéssel fordultam a Legfőbb Ügyészhez és a Pénzügyminiszterhez Karácsony Gergely pénzmosási botrányával kapcsolatban!” – írta Hollik István a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a közösség oldalán.

Úgy fogalmazott hogy „tettem ezt azért, mert az ügy és a főpolgármester hányaveti válasza minimum gyanút keltő.” A titkosítás alól feloldott összefoglaló jelentést mindenki olvashatta. Ez alapján számos kérdés felmerül, de a dollárbaloldal azóta sem tud, és nem akar egyértelmű választ adni! – tette hozzá.

„Gondoljunk csak bele: életszerű-e az, hogy Karácsony Gergely miniszterelnök-jelölti kampányát segítő egyesület számlájára több mint 457 milliót tesznek fel készpénzben, miután Karácsony Gergely visszalépett? Hihető-e az egész balhé a pénzmosás gyanúja nélkül, ha tisztázzuk: az április 3-i választás után 126 milliónyi készpénzt tesznek fel a számlára »kampányolni«?” – fogalmazott.

Hollik szerint ráadásul a készpénzes befizetések 13 alkalommal haladták meg a 10.000.000 forintos értékhatárt, ezen belül pedig 5 alkalommal az 50.000.000 forintot is!

„Arról nem is beszélve, hogy a készpénz nagyobb része külföldi valutában volt!  Ezek bizony felvetik a pénzmosás gyanúját!

Éppen ezért írásbeli kérdéssel fordultam a Legfelső Ügyészhez és a Pénzügyminiszterhez!

Mellébeszélés és gyermekded mesék helyett, amiket a dollárbaloldal előad, ideje tisztán látnunk!” – zárta bejegyzését a politikus.

 

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább