Kiemelt Külföld

Hollandiában az állami TV a pedofília népszerűsítését végzi

olvasási idő:1 perc, 43 másodperc

Haladó, trendi, modern…

Hollandiában újabb szintet lépett a liberális perverzió, az állami tévében 11 éves gyerekeknek meztelen felnőtteket mutogatnak – írja az Erdély.ma hollandiai tudósítója. A konzervatív politikusok elégedetlenségüknek adtak hangot, szerintük a közszolgálati műsorszolgáltató ezzel a pedofília népszerűsítését végzi.

A holland politikai pártok egy része felháborodásának adott hangot az “NPO” (Nederlandse Publieke Omroep, Holland Közszolgálati Műsorszolgáltató) által sugárzott műsor miatt, amelyben a gyerekek mezítelen felnőtt embereket kérdeznek élőben. Az “SGP” (Staatkundig Gereformeerde Partij, a Reformátusok Politikai Pártja) bejelentette, hogy parlamenti kérdéseket tesz majd fel ezzel a gyomorfogató műsorral kapcsolatban.

A “Gewoon. Bloot.” (Egyszerűen. Csupasz.) műsorban fiatalkorú gyermekek kérdezhetnek élőben “öt teljesen hétköznapi embert”. Az öt vendég anyaszült meztelenül áll a fiatalkorú gyermekek előtt. A műsorban a gyerekek felfedezhetik mi a valóságos és normális. „Az Instagramon, a Snapchaten és a TikTokon mindenki tökéletesnek tűnik! Sokan használnak szűrőket, sminkeket, vagy akár operáción esnek át annak érdekében, hogy jobban nézzenek ki.” – közölte az NTR (a holland közszolgálati műsorszolgáltató).

Nemcsak a közösségi média jelent problémát, hanem a hirdetések is. „A benne bemutatott képet gyakran manipulálják, így az nem mutatja meg, hogy néz ki egy test a valójában. Ez hatással van arra is, hogy hogyan látják a gyerekek önmagukat.”

A kutatások azt mutatják, hogy az emberek pozitívabb önképet kapnak, ha gyakrabban látják mások meztelen testét – mondta a műsorszolgáltató. A műsort a Warner Bros készíti, a Rutgers Szexualitás Tudásközpontjával együttműködve. A műsor a 11 év körüli gyermekeket vette célba.

„Nagyon közvetlen kérdések is elhangoznak a műsorban. Miért van az, hogy az egyik pénisz nagyobb, a másik kisebb. Az én péniszemben például piercing van. Nos, képzelhetik erről mennyi kérdésük van”- fejtette ki Gerben Bakker, az egyik ilyen meztelen műsorban szereplő “előadó” egy holland rádióműsorban.

A konzervatív politikusok elégedetlenségüknek adtak hangot. “Ez a tisztesség megsértése és ellentétes az erkölccsel” – mondta az SGP (Reformátusok Politikai Pártja). “Az Isten verje meg!” – mondja Thierry Baudet az “FVD” (Forum Voor Democratie, Fórum a Demokráciáért párt vezetője). „Gyerekek kérdezgetnek a tévében felnőttkorú meztelen férfiakat, piercinggel a péniszükben. A közszolgálati műsorszolgáltató ezzel a pedofília népszerűsítését végzi. Még hogy a gyermekek szexuális nevelése? Magamutogatók tábora!” (forrás:erdely.ma)

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább