Kiemelt Külföld

Hollandia: Nem adta meg magát az afrikai rabló, lelőtték a rendőrök (videó)

Lábon lőtték…

Hollandia, Rotterdam.

A rendőrség jelentése szerint 21 óra 30 perc körül kaptak bejelentést egy fegyveres rablásról Krabbendijkestraatnál. A kiérkező rendőrök az utcán találták meg a 21 éves afrikai származású  gyanúsítottat. Amikor le akarták tartóztatni a férfit, hiába szólították fel, hogy adja meg magát, az nem hallgatott a tisztek utasításaira. Ekkor figyelmeztető lövést adtak le. Majd Nyugat-Európában  szokatlan dolog, lelőtték az afrikait. A gyanúsítottat a lábán találták el, megbilincselték és a mentők kórházba szállították.

A felvételen egy nő hangja halható amint figyelmezteti, hogy hallgatnia kellene a rendőrökre.” Különben lelőnek” – mondja a fiatalnak. A férfi továbbra is tiltakozik, és azt kiabálja, hogy „Nem akarok letérdelni” miközben félig a tisztek felé fordul, és mintha rájuk mutatna. Ezután eldördül a lövés. A férfi elesik, először két kézzel megfogja a fejét, majd széttárt karral mozdulatlan marad, amíg a rendőrök megbilincselik.

Az ügyészség nyomozást folytat a rendőrök ellen, illetve a 21 éves afrikai származású, de helyben élő lakos ellen is, utóbbit nem helyezték letartóztatásba. Egyes hírek szerint, nem ő volt a rablás elkövetője.

 

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább