Belföld

Hivatalosan is a Demokratikus Koalíció tagja lett a korábbi jobbikos Varga Ferenc

Hivatalosan is a Demokratikus Koalíció tagjává vált Varga Ferenc országgyűlési képviselő és nemzetiségi önkormányzatokért felelős árnyékkormánybiztos.

Bár Kövér László fideszes házelnök ugyan megakadályozhatja, hogy Varga Ferenc országgyűlési képviselőként hivatalosan is a DK-frakció tagja legyen, ez azonban semmin nem változtat – írja a DK a közleményében.

Egy DK-st soha nem a pozíció vagy a képviselői jogállás tesz politikai közösségünk tagjává, hanem feladatának elvállalása és elvégzése – tették hozzá.

Varga Ferenc azt a feladatot kapta a DK-tól, hogy a remény hírnöke legyen a saját választókörzetében, a nemzetiségi önkormányzatok, valamint a roma felzárkóztatás területén, ezen felül pedig szoros együttműködésben dolgozzon a DK képviselőcsoportjával az Orbán-rendszer lebontásáért folytatott küzdelemben – olvasható a közleményben.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább