Belföld

Hímtagnak nevezte a Ryanair vezérigazgatóját Deutsch Tamás

O’Leary úr egy hímtag,

 

jelentette ki a Hír TV-nek adott interjújában Deutsch Tamás, utalva a Ryanair vezérigazgatójára, Michael O’Learyre. A beszámoló szerint a fideszes európai parlamenti képviselő így reagált arra, hogy a fapados légitársaság arra biztatja az utasait, hogy írjanak tiltakozó levelet Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszternek az extraprofitadó bevezetése miatt.

 

A bejegyzéshez először feltöltött rövid videóban még nem volt hallható Deutsch kijelentése, de a műsorvezető így konferálta fel, majd cikkünk megjelenése után az 1 perces riportot kicserélték egy hosszabb, három percesre, és ebben már hallható volt a mondat.

 

A fideszes politikus szerint az, hogy a légitársaság az extraprofitadót az utasaira hárította, nyílt és durva jogsértés, ezért súlyos következményekkel járó hatósági vizsgálatot vár, de az is felháborítja, hogy a Ryanair a jegyvásárláskor megadott email-címekre küld közéleti tárgyú leveleket.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább