Külföld

Hillary Clinton: Az amerikaiak nem értékelik kellően, hogy mit tesz értük Biden

Clinton szerint a közösségi oldalak tehetnek, arról hogy az amerikai lakosságnak mindössze 38%-a tekint pozitívan Biden eddigi teljesítményére.

 

Hillary Clinton korábbi elnökjelölt azzal próbálta megmagyarázni Joe Biden gyenge közvélemény-kutatási eredményét, hogy azzal vádolta az amerikaiakat, hogy nem értékelik, amit Biden tett értük, és a közösségi médiát hibáztatta – írja a Blaze.

 

Clinton a megjegyzéseket Rachel Maddow MSNBC műsorában tette.

 

„A demokrácia rendetlen dolog. Sok ember, azt hiszem, kissé frusztrált lett, amikor a jogalkotás kusza folyamatát nézte” – mondta Clinton.

 

„És nem igazán értékelték, hogy a Biden-kormány egy év alatt két fontos jogszabályt is elfogadott a Házban és a Szenátusban, és egy másik fontos jogszabályt is elfogadtak a Házban, amely hamarosan a Szenátus elé kerül” – folytatta.

 

„Ezek minden mércével mérve rendkívüli eredmények, és valóban sok millió amerikainak fognak segíteni az egészségügyi ellátással és a vényköteles gyógyszerek áraival, valamint az éghajlatváltozással és sok mással kapcsolatban” – mondta Clinton.

 

„De a mai tájékozódásunk módja miatt” – zárta gondolatait – „és mivel nincsenek kapuőrök és olyan emberek, akiknek történelmi perspektívájuk van, és akik segíthetnek megérteni, amit látunk, a választók valóban sebezhetőek a demagógiával és dezinformációval szemben, amelyet a másik oldal sajnos nagyon jól ki tud használni”.

 

Az interjúban Maddow és Clinton is azzal vádolta a republikánusokat, hogy aláássák a választások eredményeit, és politikai megoldásként erőszakra szólítanak fel.

 

Egy októberi felmérés szerint az amerikaiaknak csupán 38%-a gondolta úgy, hogy Biden pozitív értékelést érdemel.

(Neokhon)

 

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább