Külföld

Hidvéghi Balázs: nem engedhetjük meg, hogy Brüsszel áterőltesse a migrációs paktumot

Migránsok napi szinten mészárolnak le ártatlanokat Nyugat-Európában, Brüsszel azonban nem tágít: mindenképpen át akarják erőltetni a migrációs paktumot még a 2024-es választások előtt – hangsúlyozta Hidvéghi Balázs fideszes európai parlamenti képviselő.

Hidvéghi Balázs szerint egész Európában állandósítanák a bevándorlást, annak minden veszélyével együtt. „Nem engedhetjük meg, hogy egy ilyen rövidlátó döntés magyar emberek életét fenyegesse!” – fogalmazott a politikus a feltöltött videójához írt posztban.

„Az illegális migráció okozta veszélyhelyzet talán soha nem volt olyan súlyos, mint jelenleg. Napi szinten halljuk a hírekben, hogy Nyugat-Európa nagyvárosaiban a terroristák ártatlan embereket támadnak meg és mészárolnak le. Nem engedhetjük meg, hogy mindez Magyarországra is megérkezzen” – mondta videóüzenetében Hidvéghi Balázs.

„A Hamász terrorszervezet Izrael elleni támadása ráadásul még tovább fokozta a feszültséget Európában, és Brüsszel ennek ellenére most át akarja erőltetni a migrációs paktumot a tagállamokon. Azt a migrációs paktumot, amely tovább szélesítené, sőt állandósítaná az illegális bevándorlást egész Európában” – emelte ki a politikus.

„Nem engedhetjük meg, hogy ez megtörténjen. A veszély most nagyobb, mint korábban bármikor. Meg kell kettőznünk az erőfeszítéseinket, hogy megvédjük Magyarországot, a magyar embereket, a magyar családok békéjét és biztonságát” – hangsúlyozta videóüzenetében Hidvéghi Balázs.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább