Belföld

Hidvéghi Balázs: a baloldal egyszerűen elhazudja a valóságot

A baloldal egyszerűen elhazudja a valóságot! – írta Hidvéghi Balázs, a Fidesz EP-képviselője kedden a Facebook-oldalán. A kormánypárti politikus bejegyzésében kifejtette: Nicolas Bay francia és Jorge Buxadé spanyol európai parlamenti képviselők kedden újra bátran kiálltak Magyarország mellett. Élesen elhatárolták magukat a néhány héttel ezelőtti magyarországi LIBE misszió következtetéseitől.
„Elmondták, hogy az nem volt több mint egy politikai rágalomhadjárat Magyarország ellen” – szögezte le, megjegyezve: a baloldali képviselők egyetlen ténnyel sem tudták bizonyítani, hogy sérülne Magyarországon a jogállamiság.

„Azért nem, mert nem is sérül” – emelte ki Hidvéghi Balázs.

Hozzátette: erről azonban már sem a HVG nevű álhírportál, sem a hazája lejáratására mindig kapható Donáth Anna nem számolt be. Az EP-képviselő szerint ők kizárólag a LIBE misszió jelentéséről beszélnek.

„Így hazudja el a baloldal a valóságot! Így szolgálnak ők külföldi érdekeket! Ne higgyünk nekik! Nekünk Magyarország az első!” – szögezte le bejegyzésében Hidvéghi Balázs.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább