Külföld

Hidvéghi: Az európai baloldal újabb brutális nyomásgyakorlásra készül Magyarország ellen

A Fidesz szerint az európai parlamenti baloldal egy újabb “brutális nyomásgyakorlásra” készül a jövő héten annak érdekében, hogy belekényszerítse Magyarországot a háborúba – erről Hidvéghi Balázs fideszes európai parlamenti képviselő beszélt pénteken, a közösségi oldalára felkerült videónyilatkozatban.
A kormánypárti politikus azt mondta: az EP-képviselők a “magyar dollárbaloldal hathatós közreműködésével” egy újabb hazug, Magyarországot elítélő jelentést készítenek elő.

A készülő szöveg “hemzseg a durva hazugságoktól” és arra szólítja fel az Európai Bizottságot, hogy ne fizesse ki a Magyarországnak járó uniós pénzeket – tette hozzá.

Felháborítónak nevezte, hogy miközben a dollárbaloldal Magyarországon a pedagógusok béremeléséért tüntet, aközben Brüsszelben azon dolgozik, hogy a magyar emberek ne kapják meg a nekik járó forrásokat, és így a pedagógusok se a béremelést. Hidvéghi Balázs szerint a dollárbaloldal és Brüsszel célja, hogy Magyarországot a békepárti álláspont feladására kényszerítsék és belesodorják a háborúba.

„Mi azonban kitartunk a békepárti álláspont mellett, és üzenjük Brüsszelnek, hogy nem engedünk a nyomásgyakorlásnak: minden egyes hazug támadásra megadjuk a méltó választ, és nem hagyjuk, hogy Magyarországot belesodorják a háborúba” – hangoztatta.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább