Belföld

Három hónapos csecsemő életét mentette meg a mentésirányító (Videó)

A diszpécser azonnal felismerte a helyzet súlyosságát és magabiztosan, végig nyugodtan instruálta a bejelentőt az újraélesztésre.

Elcsukló hangon kérte egy sokkos állapotban lévő, Pest vármegyei édesanya a mentők segítségét három hónapos gyermekéhez, aki nem vett levegőt – olvasható az Országos Mentőszolgálat Facebook-bejegyzésében. A csecsemő segítségére azonnal több egység, köztük mentőhelikopter is indult a helyszínre. A posztban azt írják: a mentésirányító

azonnal felismerte a helyzet súlyosságát és magabiztosan, végig nyugodtan és empatikusan instruálta a bejelentőt az újraélesztésre.

Bár az anyuka borzasztóan megrémült, a mentésirányító bíztató szavai és pontos utasításai hatására megkezdte az életmentést. A mentők perceken belül helyszínre értek és emelt szinten folytatták az ellátást, míg az időben megkezdett segítségnyújtás végül sikerre vezetett és a csecsemőt stabil állapotban szállíthatták kórházba a mentők!

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább