Uncategorized

Hadházynak nőtt a vagyona, Jakab Péternek leginkább tartozása van

Hadházy Ákos 100 százalékban tulajdonosa a Hadház-Vet Kft.-nek, amelynek a nyereségéből 50 százalékban részesedik. Sajnos azt nem tudtuk meg a nyilatkozatából, hogy tavaly mennyi volt ez a nyereség.

Mint arról korábban beszámoltunk, minden képviselő határidőre leadta vagyonnyilatkozatát. Nem tett másként Hadházy Ákos sem. A független képviselő 2022-es vagyonnyilatkozata alapján tulajdonosa egy 5000 nm fácánkerti szőlősnek. 2018-ban vásárolt egy szekszárdi 140 négyzetméteres lakást, amelynek felerészben a tulajdonosa.

Hadházy anyagi helyzete javult

Míg 2020-ban semmilyen megtakarítása nem volt a baloldali politikusnak, 2021-ben már 6,3 millió forintja lett államkötvényben.

Mindezek mellett forintban 3,9 millió, devizában 5,8 millió forintnyi követelése volt egy pénzintézettel szemben. Míg 2020-ben Hadházy 11 milliós hiteltartozással rendelkezett, addig ez tavalyra 9,5 millióra csökkent.

A politikus 100 százalékban tulajdonosa a Hadház-Vet Kft.-nek, amelynek a nyereségéből 50 százalékban részesedik. Sajnos azt nem tudtuk meg a nyilatkozatából, hogy tavaly mennyi volt ez a nyereség.

Jakabnak leginkább csak tartozása van

A Jobbik vezére is időben leadta vagyonnyilatkozatát.

Legfrissebb nyilatkozata szerint Jakab Péternek leginkább csak tartozása van.

A Jakab által benyújtott dokumentumban a képviselő 82 millió forintnyi (hitelintézettel szembeni) tartozásról, valamint 2,5 millió forintnyi készpénzről számolt be.

Egy évvel korábbi vagyonnyilatkozatában a politikus több mint 4,1 millió forintnyi készpénzről és 9.150.000 forintnyi tartozásról adott számot.
(Mandiner)

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább