Belföld

Hadházy: Meglepő mennyire gyáva a Fidesz, nagyon fontos visszajelzés ez, mennyire tartanak tőlem

Készülök és azt javaslom mindenkinek, hogy készüljön!

„A hírek szerint Kövér László hétfőn csak a két jobbikos képviselőt enged ki felesküdni, engem majd »kicsit később«. Annyit tudni kell még ehhez, hogy a nyitó ülésnapon még a turistákat sem engedik be az Országházba, így biztosan nem leszek ott.

Néhány megjegyzés, mert többen kérdezték a véleményem:

  • Ezt az egészet én önként vállaltam, tisztában voltam a következményekkel (főleg az anyagiakkal), tehát véletlenül sem szeretném, ha bárki azt hinné, személyes okokból panaszkodok.
  • Meglepő ugyanakkor, mennyire gyáva a Fidesz, nagyon fontos, pozitív visszajelzés ez, mennyire tartanak tőlem.
  • Kövérnek hálás vagyok, hiszen újabb lehetőséget ad, hogy emlékeztessem az embereket arra: a tisztességtelen választás elleni tiltakozásul nem vettem részt az alakuló ülésen.
  • Hálásak lehetnek Kövérnek azok az EU-s döntéshozók is, akikben volt még kétség abban a tekintetben, hogy Magyarország demokrácia-e, ha egy megválasztott képviselőt korlátoznak a jogai gyakorlásában.
  • Hogy egy klasszikust idézzek: készülök és azt javaslom mindenkinek, hogy készüljön! Nem arra, hogy ez a piszkos rendszer magától, vagy a szép parlamenti beszédek és sajtótájékoztatók hatására megdől, hanem arra, hogy végre tegyünk is érte valamit!”

Nyitókép: Facebook

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább