Belföld

Hadházy: Készülök és azt javaslom mindenkinek, hogy készüljön!

Hadházy Ákos baloldali politikus a közösségi oldalán írta meg, hogy Kövér László nem engedi meg neki az eskütételt.

Ezt írta a Facebookon:

A hírek szerint Kövér László hétfőn csak a két jobbikos képviselőt enged ki felesküdni, engem majd “kicsit később”. Annyit tudni kell még ehhez, hogy a nyitó ülésnapon még a TURISTÁKAT SEM ENGEDIK BE az Országházba, így biztosan nem leszek ott.

Néhány megjegyzés, mert többen kérdezték a véleményem:

– Ezt az egészet én önként vállaltam, tisztában voltam a következményekkel (főleg az anyagiakkal), tehát véletlenül sem szeretném, ha bárki azt hinné, személyes okokból panaszkodok.

– Meglepő ugyanakkor, mennyire gyáva a Fidesz, nagyon fontos, pozitív visszajelzés ez, mennyire tartanak tőlem.

– Kövérnek hálás vagyok, hiszen újabb lehetőséget ad, hogy emlékeztessem az embereket arra: a tisztességtelen választás elleni tiltakozásul nem vettem részt az alakuló ülésen.

– Hálásak lehetnek Kövérnek azok az EU-s döntéshozók is, akikben volt még kétség abban a tekintetben, hogy Magyarország demokrácia-e, ha egy megválasztott képviselőt korlátoznak a jogai gyakorlásában.

– Hogy egy klasszikust idézzek: készülök és azt javaslom mindenkinek, hogy készüljön! Nem arra, hogy ez a piszkos rendszer magától, vagy a szép parlamenti beszédek és sajtótájékoztatók hatására megdől, hanem arra, hogy végre tegyünk is érte valamit!

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább