Belföld

Hadházy is fegyverszállításokat sürget

A baloldal újabb képviselője állt elő azzal, hogy fegyvereket kellene szállítani Ukrajnába: ezúttal Márki-Zay Péter unokatestvére, a Zugló képviseletéért induló és mindenki más előtt már egy tárca nélküli miniszterséggel megkínált lódoktor, vagyis Hadházy Ákos siránkozott azon, hogy hazánk nem küld fegyvert Ukrajnának és nem is enged keresztül ilyen szállítmányokat az ország területén.

Ezzel újabb ékes bizonyítékot szolgáltatott az önjelölt elszámoltatóbiztos és zuglói helytartójelölt, hogy a baloldal belerángatná Magyarországot a háborúba.
Miközben Orbán Viktor miniszterelnök és a kormánypárt következetesen kiáll a béke mellett, elutasítja a felelőtlen szankciókat és a hazánkra rendkívüli veszélyt jelentő fegyverszállításokat, a baloldal képviselői sorra bizonyítják háborúpárti megnyilvánulásaikkal, hogy fittyet hánynak a magyar emberek érdekére. Úgy tűnik, hogy ebből a sorból a Márki-Zay famíliához tartozó Hadházy Ákos sem maradt ki, aki egyenesen szégyenletesnek nevezte a békepárti álláspontot.

“Mélyen szégyellem magam Szijjártó miatt, a szégyenemet csak még jobban mélyíti az, hogy az oroszok talpát nyalva nem engedjük át hazánkon az ukránok honvédő háborújához a fegyvereket” – fogalmazott a zuglói emberek képviseletéért induló Hadházy közösségi oldalán Szijjártó Péter nyilatkozata kapcsán, amelyben a miniszter leszögezte, hogy a háborúból történő kimaradás érdekében hazánk továbbra sem szállít és enged át területén fegyvereket Ukrajnába.

Orbán Viktor választási kampánykörútja valamennyi helyszínén hangsúlyozza, hogy a hétvégi országgyűlési választások tétjét a háború az egekbe emelte. Az embereknek országszerte arról kell dönteniük, hogy a nemzeti oldal által garantált békét vagy a baloldal felelőtlenségéből fakadó háborúba sodródást választják. Zuglóban is ez a döntés vár a választókra, ahol Márki-Zay Péter unokatestvérével szemben Borbély Ádám indul a választók képviseletéért. A Hadházyval ellentétben Zuglóban élő és dolgozó Borbély a háborús retorikával szemben talán a legfrappánsabb reakciót adta:

 

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább