Belföld

Hadházy Ákos szerint Orbán tökéletesen másolja Putyint

Kövér László kiszivárgott (majd megelőző csapásként mégis nyilvánosságra hozott) beszédében az ellenzéket jelölte meg legfőbb nemzetbiztonsági kockázatként a titkosszolgálatok vezetői előtt. Ez sajnos többet jelent, mint egy szenilizálódó „fiatal demokrata” agymenése. Ez azt jelenti, hogy hivatalosan is átvettük az orosz franchise újabb elemét.

Orbán szolgaian másolja Putyintól a demokráciából a diktatúrába vezető út módszereit. Semmit nem talált fel, mindent csak másol. Most eljutottunk odáig, hogy nyíltan külföldi ügynöközik a független újságírókat és az ellenzéket.

A két rendszer közötti egyetlen különbség, hogy nem a megnövekedett olajbevételeket, hanem az ölünkbe hullott EU-s támogatásokat lopatta el magának az általa kijelölt „nagyvállalkozókkal”. A jelek szerint nagy nehezen, sok év után már lép ebben az ügyben az EU, de ez a ’22-es választás kimenetelét már nem fogja befolyásolni. Mindenki lássa be: CSAK MAGUNKRA SZÁMÍTHATUNK. Nagyot fog az csalódni, aki Amerikától vagy az EU-tól várja a sikert, de az is aki szerint elég, ha van egy-két nagyvállalkozó, aki támogathatja az ellenzéket, vagy van egy tisztességes miniszterelnök-jelöltünk.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább