Belföld

Gyurcsány reagált a szavazatok újraszámlálására: Miért gondolná bárki, hogy nem egy kész forgatókönyvet látunk?

Pénteken kezdik a főpolgármester-jelöltetekre leadott érvénytelen szavazatok újraszámlálását.

A bukott diktátor a Facebook bejegyzésben reagált arra, hogy újraszámolják az érvénytelenül leadott szavazatokat a főpolgármester-választás kapcsán.

Mindent meg fognak tenni azért, hogy elvegyék Karácsonytól a főpolgármesterséget. Mindent. Miért gondolná bárki, hogy nem egy kész forgatókönyvet látunk?

– írta a bukott miniszterelnök.

„A Fidesszel megértő, konstruktiv ellenzéki szerepet játszó LMP jelölte a Fidesz egykori államtitkárát, Vitézy Dávidot Karácsony Gergely ellenében. A Fidesz a választás előtt két nappal visszavonta saját jelöltjét és Vitézy támogatására szólította fel híveit. Magyar Péter bejelentette, hogy egyik jelöltet se támogatja és érvénytelen szavazat leadását ajánlotta híveinek. Ezek után a választásokat elveszítő Vitezy az érvénytelen szavazatok újraszámolását követelte” – folytatta a DK frakcióvezetője.

„A Fidesz delegáltjai a Nemzeti Választási Bizottságban elrendelik az újraszámolást. A lehetséges fellebbviteli fórumok mindegyike, azaz a Kúria és az Alkotmánybíróság a Fidesz befolyása alatt működik”

– zárta „gondolatait” a politikus.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább