Belföld

Gyurcsány: Mi a bűnöm? Tessék megmondani!

Segítené vagy hátráltatná az ellenzéket, ha hátralépne? – tették fel a kérdést nem először a fiatalokkal találkozó Gyurcsány Ferencnek, amiről egy videó került fel a volt miniszterelnök Facebook-oldalára.

A Demokratikus Koalíció elnöke a következőket válaszolja:

-nem úgy kell legyőzni Egerszegi Krisztinát, hogy azt mondjuk, maga ne induljon, kisasszony, hanem tessék jobbnak lenni,
-2010 óta legalább tíz ellenzéki formáció alakult – hol vannak, miért áll 2 százalékon az LMP és az MSZP, 5 százalékon a Momentum?
-aki gyurcsányozik, a Fidesz álláspontját mondja föl, „meg akarnak ölni a szó politikai értelmében, ez nem probléma, csak miért engedném?”
-amikor lemondott az MSZP elnöki posztjáról, az utcán leköpték, amikor a DK megalakult, 1 százalékon álltak, most viszont 20 százalékon.

Én menjek el? Mi a bűnöm? Tessék megmondani! Valaki bizonyította, hogy elvettem három forintot? Hogy cigányokat és zsidókat akartam kitelepíteni? Valaki bizonyította, hogy ki akartam vinni az unióból Magyarországot? – teszi fel a kérdést Gyurcsány, aki szerint az ellenfelei szeretnék kirugdalni a politikából, mire „a még gyengébb és még közepesebb, a saját oldalamon lévő csávók, merthogy tehetségtelenek, ezt látják a legkönnyebb megoldásnak, hogy megszabaduljanak tőlem.

Tessék legyőzni, tessék jobbnak lenni, tessék egy jobb országot csinálni, és elmegyek a francba. 62 éves vagyok, nincs már sok időm, még egy harminc évet nyomok nekik, hogy örüljenek” – mondja a DK elnöke.

Ilyenkor szokták mondani, hogy a legnagyobb baj, hogy tényleg nem érti… Nem érti, hogy mi a gond vele… Hogy mi a bűne…Segítünk… Az, hogy még élsz, Feri, az, hogy még élsz…Ellentétben azzal, akinek a szemét lövetted ki…

cnn , reuters , bild , mirror , 

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább