Belföld

Gyurcsány megfenyegette a kilépő DK-sokat

Óbuda alpolgármestere posztolt egy videót….

Óbuda egyik alpolgármestere érdekes hangfelvételt tett közzé közösségi oldalán. A beszélgetésben jól hallható, amint Gyurcsány Ferenc megfenyegeti: ha otthagyja pártját, “2024-től nincs politikai jövője”. A DK-s politikus szerint ez az eset is bizonyítja, hogy a bukott miniszterelnök csak kihasználja szövetségeseit.

Engedjétek meg, hogy tömören összefoglalva, megosszam veletek, mi történt, amikor képviselőtársammal, Rózsa László Péterrel kiléptem a Demokratikus Koalícióból – írta közösségi oldalán Hazai Iván András, Óbuda egykori alpolgármestere. Hazai véleménye szerint ez is azt bizonyítja, hogy Gyurcsány Ferenc csak fenyegetni tud.

Hozzátette: “sajnos, oly sok évembe került, mire rájöttem, hogy csak kihasznál!”
Leszögezte: “ne Gyurcsány Ferenc bukott miniszterelnök mondja meg, kinek van helye a politikában”. Hazai Iván András egy hangfelvételt is közzétett, amelyen Gyurcsány Ferenc azt mondja: “uraim, ha most elmennek, akkor maguknak ’24-től nincsen politikai jövőjük”.

A 2019-ben megválasztott önkormányzati képviselők, polgármesterek mandátuma 2024-ben jár le – írja a Hírklikk.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább