Belföld

Gyurcsány Ferenc: Világosságot ajánlok a fejekbe

Gyurcsány Ferenc reggel ismét sok ír kávét ivott és kiböfögte gondolatait a közösségi oldalára.

Ezt írja a Degenerált Koalíció vezére:

„Bármifajta vita helyett először is világosságot ajánlok a fejekbe. A sötétségre a pislákoló homály nem válasz. Jobb fényben járni az utat és tartani. Tartani és nem szédelegni, nem dülöngélni balra és jobbra. Menni kitartóan. Magaddal vinni mindenkit. Elhagyni, kihagyni, kizárni valakit nem teljesítmény. Az kudarc. Hozni-vinni, cipelni, az a teljesítmény.

Együtt tartani az embereket, együtt tartani a falut a várost, és igen, együtt tartani és gyarapítani a pártot és együtt tartani a hazát. Tervezni a holnapot a következő hónapot, évet. Aztán cselekedni. Dolgozni. Minden nap. Nem beszélni, dolgozni.

Mi a Demokratikus Koalícióban így próbáljuk meg élni az életünket. Hátrányból indultunk és mára előnyben vagyunk, de még nem vagyunk az út végén. Lehet velünk jönni és lehet lemaradni. Dönteni kell mindenkinek. Mutatjuk az utat.”

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább