Belföld Kiemelt

Gyurcsány Ferenc húgyfoltos nadrágban szónokolt Kazincbarcikán.

Gyurcsány Ferenc Kazincbarcikán kampányolt…

A 100-200 fős közönség előtt tartott beszédről túl sokat nem írunk, a megszokott lózungokat hallhattuk Mészáros Lőrincről, a rossz keletről, a jó nyugatról, a szabadságról és az európaiságról, összefogásról, Kláráról és sok egyéb sokszor hallott mantráról.

Ferenc elég szenvedélyes volt, a barcikai kisszámú közönség ette a szavait. Nemi izgalmat egy kisebb tüntető csoport okozott, Gyurcsányt és a híveit is feldühítette a szókimondó csapat és időnként szóváltás is kialakult, volt, hogy a Böszme is indulatosan reagált rájuk. A nem túl hosszú programot közös fotózkodás zárta. Majd az DK vezér folytatta az útját Sajószentpéterre.

Említést érdemel még, hogy a sportosan, lazán megjelenő pártelnök nadrágján egy látványos folt éktelenkedett, nem lehetett eldönteni, hogy pisilés közben történt-e kisebb baleset, vagy nem zárnak már tökéletesen azok a “szelepek”, vagy csak szimplám leitta magát a volt miniszterelnök.

 

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább