Külföld

Gyöngyösi szerelmes Zelenszkijbe: Erős, határozott kézfogása volt, érezhetően edzésben van

Egy korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk róla, lyukas magyar zászlót kapott a Jobbik elnökétől Volodimir Zelenszkij ukrán elnök az Európai Parlamentben.

Gyöngyösi pénteken a Blikknek nyilatkozva már arról beszélt: EP-képviselőként találkozni is tudott az ukrán vezetővel, amelyre így emlékszik vissza:

„Sikerült a testőrök, újságírók gyűrűjében úgy pozícionálni magam, hogy elé tudjak állni. Testőrök sem ugrottak elé, hiszen az EP politikusaként én is jelen lehettem. Angolul szólva azt mondtam: Zelenszkij úr, kérem, fogadja el az ’56-os szabadságharc szimbólumát, ami mit sem vesztett aktualitásából. Kezet ráztunk, egy erős, határozott kézfogása volt, érezhetően edzésben van. Először meglepődött, de aztán láthatóan értette, miért adom a zászlót neki, megköszönte és méltányolta, aztán már sodorták is tovább. Úgy 3 másodperc alatt lezajlott az egész” – idézte fel a Jobbik politikusa a találkozást a magyarellenes ukrán elnökkel.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább