Kiemelt Külföld

Gyerekeknek árultak „transzfürdőruhát”, botrány lett, levették a kínálatból

Amerika legnagyobb üzletlánca hajolt meg a konzervatívok fellépése után…

 

Az amerikai Target néhány terméket eltávolított, néhányat pedig egyszerűen az üzletek hátsó részébe dugott el a Pride hónapra szánt LMBTQ-kollekcióból, miután több üzletében „fenyegetések és összetűzések” történtek. A vállalat kedden közölte, hogy ezzel dolgozóit akarja megvédeni.

„Az idei kollekció bevezetése óta olyan fenyegetéseket tapasztaltunk, amik hatással vannak dolgozóink biztonságérzetére és jólétére munka közben” – írja közleményében a Target. A cég egyik szóvivője szerint „megszaporodtak” az érintett árucikkek „padlóra dobálásával kapcsolatos incidensek”. A kollekcióban főként szivárványos mintával, illetve „love is love” felirattal ellátott ruhák és bögrék találhatók.

Erről a 444 számol be, elhallgatva a lényeget.

Mert mi is a lényeg? Nem a rendszeresen és erőszakosan a pofánkba tolt LMBTQ érzékenyítés, hanem az, hogy a cég, gyerekeknek készített és árult ilyen termékeket. Köztük olyan gyerekfürdőruhát amely transzgyerekeknek készült (női tanga, alul nagyobb résszel, hogy a pénisz elférjen). Már megint a gyerekekhez nyúlnak. Ahogyan itthon a szélsőbalos, szélsőliberális politikusok használják fel a diákokat a rendőrök elleni támadásokra, pont úgy használja fel világszerte a gyerekeket a genderlobbi. 

Az amerikai konzervatívok ez ellen léptek fel tömegesen, már-már erőszakosan az 1900 üzlethelységgel bíró Targettel szemben. Ezekről videókat posztoltak. 

A cég vezetője először kiállt a termékek mellett, majd miután a cég részvényei 3%-ot estek egy este alatt, a gyerekeknek szánt LMBTQ termékeket kivonták a boltokból, a többit pedig  eldugták.

Ezzel egy időben a Swatch közleménye szerint Malajziában a hatóságok 164 szivárványszínű órát foglaltak le 14 000 dollár értékben a cég üzleteiből. Ahogy a BBC is írja, a többségében muszlimok lakta országban a homoszexualitás büntetendő.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább