Belföld Kiemelt

Gulyás Gergely Magyar Péter állításáról: Ez nem rendészeti, hanem orvosi kérdés

A baloldal új messiása, a jobboldal új júdása, Magyar Péter azt állította, hogy az egyik rendezvényén korlátozták az internetelérését. Ezzel kapcsolatban hangzott el kérdés, a mai kormányinfón, amire Gulyás Gergely válaszolt: szerinte ez nem rendészeti, hanem orvosi kérdés.

Arról, hogy Kocsis Mátét támadja Magyar Péter, Gulyás Gergely elmondta, vélhetően valamilyen erős kisebbrendűségi komplexus állhat a háttérben.

Gulyás Gergely szerint az, hogy valaki a saját feleségét lehallgatja és felveszi, az minősíthetetlen, ehhez képest a „Poloska Péter” megfogalmazás, barátságosnak tekinthető. A miniszter arra számít, hogy végül a baloldal egységesen lép fel, Magyar Péter és Gyurcsány Ferenc összefog.

Arra, hogy miért van akadozó internet egy tüntetésen, koncerten, vagy éppen egy mérkőzésen még a Jobbik elnöke is tudja a választ, nem, nem a rendőrség vagy a kormány miatt, és ezt a választ le is írta kommentben Magyarnak.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább