Belföld

Gréczy: Dobrev Klára képes legyőzni Orbán Viktort

Azt mondja kékbe borult Magyarország…

Gréczy Zsolt, a DK politikusa a Spirit FM Aktuál című műsorában kifejtette, hogy számára egyértelmű,  az előválasztást fölényesen nyerte Dobrev Klára és a Demokratikus Koalíció.

A politikus hangsúlyozta: kékbe borult Magyarország! (A kék szín a DK színe a jelenlegi politikai palettán – szerk.) Ez azt jelenti, hogy az az állítása a pártnak, hogy Dobrev Klára nemcsak a végső győzelemre esélyes jelölt, hanem a kormányzásra is alkalmas, a választoknál pozitív fogadtatásra talált.

Azon felvetésre, hogy mit szólnának ahhoz, hogy riválisok esetleg visszalépnének Karácsony Gergely javára Dobrev Klárával szemben, azt válaszolta: elviekben ez lehetséges, a szabályok ezt megengedik, de szerinte tudomásul kellene vennie mindenkinek a választói akaratot, jelesül, hogy Dobrev Klára és a DK fölényesen győzött. Mint mondta, az elmúlt időszakban voltak olyan, velük szemben kritikus elemzések, miszerint a DK nem ütőképes, most mégis kékbe borult az ország. “Ezt illene tudomásul vennie és tiszteletben tartania mindenkinek!

Mind a 19 megyében Dobrev Klárát akarta a többség. Ez erős jelzés a visszalépés tekintetében, és minden magyar választópolgár számára.” – mondta Gréczy Zsolt. Meggyőződése szerint Dobrev Klára képes legyőzni Orbán Viktort, és ezt az ellenzéki szavazók is így gondolják – az előválasztási eredmények alapján nagyon is egyértelműen. (atv)

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább