Belföld

Google statisztika: Töretlen Orbán fölényes vezetése

Az elmúlt hónapokban Márki-Zay Péter népszerűsége és a róla érdeklődőek köre folyamatos csökkenést mutat. 2022 harmadik hetére már sikerült letornásznia a róla szóló internetes kereséseket 33 százalékra.

Orbán Viktorról való érdeklődés továbbra is töretlen, országosan az emberek 53 százaléka keres rá.

Amennyiben Márki-Zay folytatja a mélyrepülést, akkor egyre nagyobb gondot okozhatnak számára az őt követő miniszterelnökjelöltek. Gattyán György 8 százalékot hozott össze a héten, de a Mi Hazánk elnökjelöltje is a keresések 6 százalékát tudhatja magáénak.

Területi eloszlás:

Orbán Viktor ezen a héten, Jász-Nagykun-Szolnokot leszámítva minden megyében vezet. A Miniszterelnöknél ezen a héten nem lehet megállapítani a legerősebb megyét, ugyanis 56 százalékot ért el Tolnában, Nógrádban, Vasban és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében is.

A már említett Jász-Nagykun-Szolnok megyében Márki-Zay Péter vezet 44 százalékkal, mögötte 42 százalékkal Orbán Viktor, a maradék kereséseken pedig 7-7 százalékban osztozik Gattyán György és Toroczkai László.

Márki leggyengébben szereplő megyéje Komárom-Esztergom lett, ahol csak 27 százalékot gyűjtött össze. 

Gattyán György legjobb helyezése Győr-Moson-Sopron megyében lett, ahol 11 százalékkal zárta a hetet. Itt Orbán Viktor 54 százalékot, Márki-Zay 29, míg a Mi Hazánk elnökjelöltje 6 százalékot szerzett.

Toroczkai 13 százalékkal Békés megyében áll a legjobban, ahol Orbán Viktor vezet 48 százalékos arányával. Kettejük között 30 százalékon áll Márki-Zay és végül Gattyán 9 százalékon.

 

 

(A statisztikai eredmények 2022.01.15. – 2022.01.22. közötti értékek, a cikk ez alapján íródott. A beillesztett Google Trends-nek az ekkori állapotokat kéne mutassa a későbbiekben is, de előfordul hogy frissíti magát újabb értékekkel.)

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább