Belföld

Google statisztika: Orbán Viktor 50 százalék felett

2022 hatodik hetében, a választási hajrá első hetében Orbán továbbra is őrzi vezetését, kicsivel átlépve az 50 százalékot. Mögötte kezd ismét felzárkózni a már szebb napokat is látott Márki-Zay Péter 40 százalékkal. Gattyán György múlthéthez képest 1 százalékot tudott javítani az elérésén, így 7 százalékkal zárta a hetet. A Mi Hazánk miniszterelnökjelöltje 3 százalékot tudott gyűjteni.

 

Területi megoszlás:

(A statisztikai eredmények 2022.02.06. – 2022.02.13. közötti értékek, a cikk ez alapján íródott. A beillesztett Google Trends-nek az ekkori állapotokat kéne mutassa a későbbiekben is, de előfordul hogy frissíti magát újabb értékekkel.)

Orbán Viktor zsinórban harmadik hete éri el legmagasabb eredményét Budapesten, ahol most 55 százalékos elérést sikerült elérnie Márki-Zay 35 százalékához képest.

A miniszterelnök második legjobb körzete Szabolcs-Szatmár-Bereg lett, ahol 51 százalékkal zárta a hetet, ezt követte holtversenyben Veszprém és Pest megye 50 százalékkal.

Márki-Zaynak 4 megyében sikerült felülkerekednie Orbán Viktoron, de egyikben sem sikerült átlépnie az 50 százalékos egyértelmű többséget. Csongrádban, Somogyban és Jász-Nagykun Szolnokban 48 százalékkal szerezte meg a vezetést. Baranya megyében 45 százalékkal érte el az első helyezést.

 

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább