Belföld

Google statisztika: Ismét minden megyében Orbán vezet

Mint megírtuk, Orbán Viktor az év első hetében erősen kezdett, de akkor Márki-Zay Péter Csongrád-Csanád és Nógrád megyékben átvette a vezetést. Az év második hetére ismét a miniszterelnök vezet minden megyében.

A legnagyobb érdeklődés Orbán Viktor iránt Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében volt, ahol a keresések 67 százalékát tudhatja magáénak a miniszterelnök, Márki-Zay Péter 33 százalékához képest. 

Ezt követi Fejér megye, ahol 66 százalékos a keresés Orbán Viktorra, harmadik helyen Zala megye áll 65 százalékkal, negyedik helyen holtversenyben Somogy és Tolna megye 64 százalékkal.

Márki-Zay Péter a várakozásnak megfelelően Csongrád-Csanád megyében érte el a legjobb helyezést, de itt is csak 49 százalékot ért el az ellenzéki miniszterelnökjelölt, Orbán Viktor 51 százalékához képest.

Csongrád-Csanád megyéhez hasonló eredményt értek el Jász-Nagykun-Szolnok megyében, ahol Márki: 48, Orbán: 52 aránnyal zárták a hetet.

Nógrád megyében a múlthéten még Márki vezetett 51 százalékkal, de ezen a héten már csak 45 százalékot sikerült szereznie.

A negyedik hely Márki esetében is holtversenyes: Békés és Heves megyékben 44 százalékot szerzett, Orbán Viktor 56 százalékához képest.

(A statisztikai eredmények 2022.01.09. – 2022.01.16. közötti értékek, a cikk ez alapján íródott. A beillesztett Google Trends-nek az ekkori állapotokat kéne mutassa a későbbiekben is, de előfordul hogy frissíti magát újabb értékekkel.)

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább