Belföld

Google statisztika: 60% feletti aránnyal tarol Orbán Viktor

2022 nyolcadik hetében ismét hatalmas fölénnyel vezet Orbán Viktor,

közel kétszer annyin érdeklődtek Orbán Viktorról, mint Márki-Zayról.

Nem túl meglepő módon, Orbán Viktorral és Márki-Zay Péterrel kapcsolatban is az orosz helyzetről való kijelentéseikre kerestek a legtöbben. Illetve Márkival kapcsolatban még a tüntetésre kerestek rá tömegesen.

Országos szinten Orbán Viktor kicsivel 60 százalék feletti aránnyal zárta a hetet, míg Márki-Zay Péter 34 százalékot tudott elérni. Mögöttük immár hatalmas leszakadásban Gattyán György 4 százalékos érdeklődést tudott kiválni, míg a Mi Hazánk elnökjelöltje csak 2 százalékot.

Területi megoszlás:

 

(A statisztikai eredmények 2022.02.20. – 2022.02.27. közötti értékek, a cikk ez alapján íródott. A beillesztett Google Trends-nek az ekkori állapotokat kéne mutassa a későbbiekben is, de előfordul hogy frissíti magát újabb értékekkel.)

Nem túl meglepő módon, ekkora fölény mellett Magyarország miniszterelnöke ismét visszavette minden megyében a vezetést.

Legnagyobb érdeklődés Orbán Viktor iránt az ukrán határ menti Szabolcs-Szatmár-Bereg megye lett, ahol 68 százalékot ért el. 

Ezt követte Zala megye 65 százalékkal, majd Nógrád megye 63 százalékkal.

Márki-Zay Péter, mint szinte minden hónapban Csongrád-Csanád megyében érte el legmagasabb arányát, ezen a héten ez 45 százalékot jelent számára. Somogyban 41 százalékot ért el, míg harmadik legerősebb megyéjében, Tolnában már csak 38 százalékot sikerült gyűjtenie.

Márki leggyengébb területe Szabolcs-Szatmár-Bereg lett 27 százalékkal. 

 

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább