Gazdaság

Gazdasági bűncselekmény miatt nyomoznak Baranyi Krisztina ellen

Gyurákovics Andrea, a Fidesz–KDNP ferencvárosi polgármesterjelöltje jelentette be, hogy nyomoznak Baranyi Krisztina ellen.
„Baranyi és Gegesy 2019-ben hazugságokkal nyerték meg a választást” – fogalmazott a Facebookon közzétett videójában Gyurákovics Andrea. A Fidesz–KDNP ferencvárosi polgármesterjelöltje azt mondta: a kampányban Baranyi Krisztináék azt állították, hogy „az előző fideszes városvezetés korrupt és lop.”

„Mi ezeket a vádakat egytől egyik megcáfoltuk, viszont a helyreigazítások későn érkeztek. Most itt állok a Gyorskocsi utca előtt, a BRFK korrupcióellenes alosztályán voltam tanúkénti kihallgatáson” – mondta a felvételen Gyurákovics Andrea.

A videóban elhangzik, hogy a Ferencvárosi Önkormányzat és az azt képviselő Baranyi Krisztina ellen 2022 óta folyik egy nyomozás ezen az alosztályon. A nyomozás tárgya két cég, a FEV9 Zrt. önkormányzati cég és a Bérleményüzemeltető Kft. működésével kapcsolatban folyik.

„Vagyis Baranyi – aki 2019-ben átláthatóságot és tiszta kezet ígért – ellen jelen pillanatban nyomozás folyik” – jelentette ki Gyurákovics Andrea.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább