Kiemelt

Fürjes Balázs: Az oltás életet ment

Az oltás életet ment.
Támogatom Pokorni Zoltán döntését!

A Hegyvidék polgármestere az elsők között rendelte el a koronavírus elleni védőoltás kötelező igénybevételét a polgármesteri hivatal dolgozói számára. Mélyen egyetértek. Az oltatlan emberek óriási veszélynek vannak kitéve. Mindent meg kell tennünk magunk és egymás védelméért.

A Hegyvidék oltáspárti! Pokorni Zoltánnal közös kezdeményezésünk, a Budai Kérdések felmérés során a válaszadók túlnyomó többsége egyetértett azzal, hogy az oltást legalább bizonyos munkakörökben kötelezővé tehessék a munkaadók.

Egész Budapest a szigorúbb védekezés mellett tette le a voksot. A fővárosiak elsöprő többsége támogatja a kötelező maszkviselést a tömegközlekedésben és a zárt terekben – a Medián friss felmérése szerint.

Bízom benne, hogy a példamutató döntést sok polgármester és más munkaadó is követi majd. Én is azonnal kezdeményeztem Vitézy Dávid vezérigazgatónál, hogy a kormányzati Budapest Fejlesztési Központban is tegyük kötelezővé a védőoltást és a maszkhasználatot.

Vigyázzunk magunkra, egymásra!

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább